fredag 20. november 2009

Snart på Filly igjen

Stakkars alle dåkke som har vært innom her og ser at det ikkje skjer så utrolig mye. Denne gangen har eg en god grunn: I dag, søndag, er det bare 8 dager til eg drar til Filippinene igjen og en del ting skal gjøres før den tid :)

Hi hi... Bare 9 dager til eg skal møte Mr.Handsom igjen, og så Jacob då!
(det tar altså ett døgn å reise for de som syntes det var ulogisk...)





Jul, jul, jul

Selv om jeg personlig ikke er så supergira på jul i november, blir det likevel litt jul her på bloggen. I år har jeg jo også den unnskyldning at jeg stort sett kommer til å gå glipp av hele den norske desemberen, så skal julestemningen komme så får det heller bli i november.

Forrige helg tilbrakte jeg stort sett på Tresshaugen og jeg koste meg skikkelig! Vi brukte hele fredagen og lørdagen til å lage ting til julemessen som skal være i Betania lørdag 21.nov kl 14.00.

Her er noe av det vi lagde:




Nevnte jeg forresten at ca alle julegavene er i boks? ..ny rekord!!











onsdag 11. november 2009

G.U.S. 10 år etter

Jada, eg har blitt så gammel at det e 10 år siden eg gikk ut fra Garnes Ungdoms Skole (kem skulle tro det?!). Og heldigvis finnes det et par-tre initiativrike sjeler på dette kullet, som dro igang "Reunion". Det blei en veldig kjekk kvell i Espelandshallen, hallen som hadde krympa voldsomt siden vi sist var der på diskotek i 10.klasse.

De aller fleste har eg ikkje sett de siste 10 årene, så ja, det var ganske snålt å stå og tippe kem e det som kommer inn døren no.. Eg var VELDIG glad eg slapp å sitte i "registreringen" for å si det sånn, der kunne det blitt mange flauser...

Hmm... Når eg tenke på det, så må eg si at eg tror så godt som alle såg bedre ut no, enn ka de gjorde for ti år siden!

...det lover bra for 20års jubileet :)

tirsdag 3. november 2009

hmm...ka skrive vi om i dag då?

Eg føle eg må skrive nåkke på bloggen min no, men ka ska eg fortelle om?

At eg ikkje fikk sove før hal 2 natt til mandag, fordi eg var super-high på at x-konfe-gruppa hadde hatt møte i Betania og at eg syns det va kjekkt, og at eg hadde "Hald blikket festa på Jesus" så kraftig på hjernen ettepå? Og at eg syns det va så konge fordi eg såg nesten ikkje et kjent ansikt i Betania som var stappfull (Betania som var stappfull atlså, ikkje et kjent ansikt) :)

Eller kanskje eg sku ha skreve en takk til alle som hjalp oss med alle tingene som vi hadde glemt/ikkje hadde fått tid til? Tenne lys f.eks. Eller det at vi nesten glemte å ta opp kollekt, men at vi hadde en veldig god sufflør bak i salen som hanka oss inn igjen. Eller at eg måtte sende lapp t noen midt under møte for å få noen til å ta ansvar for kaffien og å lage til peisestua. Ha ha! Det e jo litt festlig og ganske deilig å se at det fins folk som bare gjør ting som de ser e nødvendig! Og at alle de andre sie ja, sjøl om vi spør de 5minutt før de skal gjøre noe.

Elle skal eg fortelle om at eg lurte på om eg hadde kjørt feil på vei heim fra skolen i går? Afganistan next liksom... Midt på Daln kom det nemlig en kar i full kamuflasjedrakt, finlandshette og gevær!! Midt på lyse ettermiddagen. Eg blei litt nervøs, og turde ikkje kjøre tilbake for å ta bilde av han, enda eg hadde kamera i bilen. I dag saumfarte eg Bygdanytten/Myglasprettn/Bn (kjært barn har mange navn) ette ein forklaring, men der stod det mest om at Lonevåg og Ytre Arna låg til forfall. Ingen forklaring på skumlamannen med andre ord. Mens Mamma derimot hinta forsiktig til at "Sølvi, hjortejakta e jo ikkje øve endå."

Elle kanskje eg ska skryte på meg at eg gikk ned til Snabel i går? Må jo promotera den sportye siden av meg når eg kan (for mulighetene e jo tross alt ikkje så mange). For å utfordre meg sjøl litt, gikk eg gjennom skogen og ned i Londalen. Stien ser heilt annerledes ut i mørket, og eg skjønte plutselig koss folk kan gå seg vill. Det va masse vind og masse regn, men pappa sine regnklær tåle mye. Eg gikk jo ned til Snabel for å se "Jakten på kjærligheten" og va ute i god tid. Men å være ute i god tid e så sinnsykt oppskrytt!!! Kem som måtte sitte ute i stormen på dissa i en halv time før Snabel kom heim kanskje? Joda, det va meg...

Litt usikker på om "hmm...ka ska eg skrive i dag då?" e en overskrift som lover godt for et innlegg...