fredag 26. juni 2009

Underholdning og bidrag

Som noen av dere har fått med dere er ikke filippinsk bryllupsfest heeeelt som den vi har i Norge. For eksempel har festlokalet vårt satt en tidsramme på 4 timer for middag og festivitas. Hmm... Jeg har sagt at det er stor sannsynlighet for at vi må ut med litt overtidstillegg.

Vi vil jo ha det kjekkt, og derfor kan jo du som er gjest bidra til det (les: har du noe du vil formidle, vise litt norsk folkedans e.l, taler, sang så får du lov til det). Men for ikke å ta helt knekken på de filippinske gjestene, så fatt deg gjerne litt kort.. Skjønner?

Tilgjengelig utstyr på stedet er mikrofoner, piano og storskjerm.

For at toastmasteren vår skal få lmulighet til å sette opp et program, kan du godt gi en lyd til Anettø a.helgestad@gmail.com. Anette er spesielt invitert til bryllupet blandt annet pga sin master i lingvistikk :) ha ha. Det betyr at hun er grådig flink på oversetting og slikt. Så skal du bidra med noe på norsk av en eller annen grunn, så sender du manuset til henne! Da oversetter hun det, slik at filippinerne kan lese hva som skjer på storskjermen. (Selv om Anette har en master, er det likevel viktig at hun får ting litt på forhånd, hun skal jo tross alt stå på pinne for meg de siste dagene før bryllupet...)

Thats all for now/ Det var alt for denne gang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar