onsdag 22. juli 2009

Å komme seg til Blue Gardens


Blue Gardens er et ikke superkjent sted som ligger nord-øst for Manila "sentrum"

Adresse:
Blue Gardens Wedding and Event Venue
28 Samonte Street via Zuzuaregui Road,
Commonwealth Avenue,
Quezon City

Gjør oppmerksom på at taxi helt fra Manila sentrum kan ta lang tid på grunn av kø, så her e det litt vanskelig å beregne tid. Det kan ta 2 timer...


Den enkleste og sikkreste (med tanke på tid) veien å komme seg til Blue Gardens er å ta MRT (t-banen) mot North Avenue. T-banen går i ett banka kjør, du kjøpe et plastkort på nærmeste t-banestasjon og går på når den kommer. Bakpå plastkortet står alle stasjonene og du skal gå av på den nest siste stasjonen; Quezon City/Avenue. Det tar ca 20min fra Makati til Quezon. Når du e komt fram til Quezon bare følger du strømmen av folk ned og ut på gateplan, ta til høyre (sannsynligvis der flest folk går anyway) da kommer du til taxistoppet. Der vet de sannsynligvis hvor Blue Gardens e. Tar ca 10 min med taxi.




Taxien skal kjøre Quezon Avenue, til den kommer til Quezon Memorial Circle, den ser sånn ut som på bildet.
Taxien skal videre følge Commonwealth Avenue.










Etter en stund kommer det en stor kirke på venstre side, ligner også litt på et Disney-slott. Inglesia ni Christo heite den. Ette denne kirka skal du kjøre under 4 "overpass", sånne gangbroer som går over veien. Etter den fjerde skal taxien ta en U-turn og så kjøre ned en vei (Zuzuaregui) til høgre. Der står det et skilt til Blue Gardens, og då e du der kvert øyeblikk :)



Her e et kart som vise den siste delen av veien:

Å komme seg hjem kan kanskje bli litt verre. For da går nemli ikkje t-banen lenger. Det går alltids an til å hanke inn en taxi, men et fremdeles ganske rimelig alternativ er å ta kontakt med Chicklet fra Best Front Ford, stasjonert ved inngangen til Makati Palaz. Spør om å få en bil til å hente deg i Blue Gardens og kjøre deg til hotellet. Det vil koste ca 1200 peso for ein vei.
Bilen bør være der ca halv 12 tror vi... Mobilnr til Chicklet e 0063 922 8458 622.
(Dette e bare et forslag altså)

Sku det være noe, så e eg litt tilgjengelig på Fillynummeret mitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar